Facebook Hesabını Dondurma ve Tamamen Silme

Facebook hesabınızı gerçekten kapatacakmısınız yoksa biraz aramı vermek istiyorsunuz öncelikle buna karar verin çünkü eğer tamamen kapatırsanız hesabınıza birdaha erişmeniz mümkün olmayabilir.

Eğer hesabınızı geçici bir süre kullanmayacaksanız dondurmanızı öneririm çünkü dondurursanız dondurduğunuz süre boyunca hesabınıza kimse erişemez, hesabınız giriş yaptığınız anda tekrar aktif olur.

Ama yok ben hesabı tamamen kapatıcam zaten Facebook’tan da sıkıldım diyenlerdenseniz o zaman hesabınızı tamamen kapatırsınız böylece hesabınız Facebook’tan tamamen silinir. Eğer hesabınızı silme onayı verdikten 2 haftaya kadar hesabınıza girmezseniz, Facebook’taki bütün bilgileriniz silinir. Tabi arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar vb. arkadaşlarınız görmeye devam eder.

 

Facebook Hesabı Nasıl Dondurulur?

-İlk olarak hesabınıza giriş yapın.

-Sağ üst kısımda bulunan aşağı ok tuşuna basarak ayarlar menüsüne giriş yapın.

-Sol taraftaki genel’e tıklayın

-Hesabımı yöneti tıklayın

-Ve alt kısımda bulunan hesabımı dondur seçeneğine tıklayın.

Not: Hesabınıza E-mail ve şifrenizle giriş yaptığınızda hesabınız aktifleşir.

Facebook Hesabı Nasıl Silinir?

-Öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapınız ardından

-Daha sonra aşagıdaki linke tıklayıp şifrenizi giriniz.

https://m.facebook.com/help/delete_account

Not: Hesabınıza bir kaç gün içinde tekrar giriş yaparsanız silinme işlemi iptal olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Gezilecek yerler dedi ki:

    Aradığım bir bilgiydi. Teşekkürler.